Menu Sluiten
facade-3298474_1280

Bestrating

Groene aanslag op bestrating

Groene aanslag… Een enorme ergernis bij vrijwel iedereen met bestrating rondom het pand. Aanslag en vervuiling van bestrating is een lastig te voorkomen verschijnsel, dat er bovendien niet bepaald verzorgd uit ziet.

Bestrating laten reinigen

Wanneer u bestrating laat reinigen door Onderhoudsbedrijf Ruijter, zorgt u er voor dat de bestrating er snel weer als nieuw uit ziet.

Het reinigen van tegels wordt uitgevoerd met een hogedrukreiniger. Deze manier van reinigen is door de kracht van de hoge druk snel en effectief. Het hardnekkige vuil wordt van de tegels af gespoten en de originele kleur van de tegels komt weer tevoorschijn.

Is uw bestrating toe aan een grondige schoonmaakbeurt?

Neem dan contact met ons op. We maken dan een afspraak met u en zorgen er voor dat uw bestrating weer netjes en verzorgd wordt.

Eenmalig proberen?
Natuurlijk!

Alle diensten zijn periodiek af te nemen, maar ook eenmalig. 

Handig om uit te proberen, u zit nergens aan vast.

Betrouwbaar

Flexibel

Nauwkeurig

Onderhoudsbedrijf Ruijter

De ruim twaalf jaar ervaring in onderhoudswerkzaamheden met grote diversiteit, in combinatie met de precisie waarmee de werkzaamheden worden uitgevoerd, hebben al voor veel tevreden klanten gezorgd. Particulieren, Verenigingen van Eigenaren en vele bedrijven gingen u voor. 

Onderhoudsbedrijf Ruijter is gevestigd in Hilversum. Vanuit daar worden onderhoudswerkzaamheden verricht in ’t Gooi en omgeving. Ook Amsterdam en Utrecht zijn inmiddels bekende terreinen van Onderhoudsbedrijf Ruijter.