Menu Sluiten
solar-cells-2810730_1280

Zonnepanelen

Ze zijn eigenlijk al niet meer uit het straatbeeld weg te denken: zonnepanelen. Steeds meer mensen willen bijdrage leveren aan een beter milieu en op de lange termijn geld besparen door de aanschaf van zonnepanelen.

Wat uw reden voor de aanschaf voor zonnepanelen ook is geweest, nu is het zaak om de werking ervan optimaal te houden. Zo profiteert u van het hoogst mogelijke rendement. Het moge voor zich spreken dat hiervoor de zonnecellen zo veel mogelijk zonlicht moeten kunnen opvangen.

Schone zonnepanelen zorgen voor beter rendement

Aanslag door weersinvloeden en bijvoorbeeld uitwerpselen van vogels beïnvloeden het rendement van uw zonnepanelen. Het is daarom verstandig om de panelen schoon te houden. Onderhoudsbedrijf Ruijter verzorgt dit graag voor u. 

Door het reinigen met osmosewater zijn uw zonnepanelen in een mum van tijd weer streeploos schoon. Osmosewater is zodanig gefilterd dat het perfect vuil opneemt en geen sporen (bijvoorbeeld kalksporen) achterlaat. Zo komt er geen schadelijk schoonmaakmiddel te pas aan het reinigen van uw zonnepanelen. Goed voor het milieu én voor het behoud van uw panelen.

Afspraak maken voor het laten reinigen van zonnepanelen

Neem contact met ons op voor een afspraak en laat uw zonnepanelen weer stralen. U kunt Onderhoudsbedrijf Ruijter inschakelen voor eenmalige reiniging van de zonnepanelen, maar ook voor periodiek onderhoud. In dit laatste geval zorgen wij er voor dat u geen omkijken meer heeft naar uw panelen en komen we één of twee maal per jaar bij u langs om de panelen te reinigen.

waterdruppel

Osmosewater

Door het gebruik van osmosewater kan beglazing en houtwerk perfect streeploos gereinigd worden, zonder toevoeging van schoonmaakmiddelen. 

Osmosewater is zodanig gefilterd dat er geen enkele andere stof (zoals bijvoorbeeld kalk) meer in zit. Hierdoor neemt het vervuiling beter op, dringt het tot in de poriën van materialen door én laat het geen sporen achter.

Eenmalig proberen?
Natuurlijk!

Alle diensten zijn periodiek af te nemen, maar ook eenmalig. 

Handig om uit te proberen, u zit nergens aan vast.

Betrouwbaar

Flexibel

Nauwkeurig

Onderhoudsbedrijf Ruijter

De ruim twaalf jaar ervaring in onderhoudswerkzaamheden met grote diversiteit, in combinatie met de precisie waarmee de werkzaamheden worden uitgevoerd, hebben al voor veel tevreden klanten gezorgd. Particulieren, Verenigingen van Eigenaren en vele bedrijven gingen u voor. 

Onderhoudsbedrijf Ruijter is gevestigd in Hilversum. Vanuit daar worden onderhoudswerkzaamheden verricht in ’t Gooi en omgeving. Ook Amsterdam en Utrecht zijn inmiddels bekende terreinen van Onderhoudsbedrijf Ruijter.