Menu Sluiten
floor-1256804_1280

Houtwerk Reinigen

Iedereen weet dat de verflaag van al het houtwerk rondom het huis eens in de paar jaar vernieuwd moet worden. Maar wist u ook dat het langer duurt voordat de verf vervangen moet worden als het houtwerk regelmatig gereinigd wordt?

Dit is niet het enige voordeel van het reinigen van houtwerk. Schoon houtwerk oogt natuurlijk ook een heel stuk netter én het regelmatig reinigen van het houtwerk zorgt voor beter behoud van het hout zelf. Reden genoeg dus om het houtwerk te reinigen.

Houtwerk laten reinigen

We begrijpen dat het reinigen van bijvoorbeeld de boeiboorden niet een van uw favoriete klussen is. Wij nemen u dit graag uit handen. 

Met ons speciale telescoopbewassingssysteem is al het houtwerk in een mum van tijd weer schoon en bestand tegen verschillende weersinvloeden.

U kunt Onderhoudsbedrijf Ruijter inschakelen om uw houtwerk eenmalig te laten reinigen, maar wij kunnen dit ook periodiek voor u regelen, bijvoorbeeld eens per jaar. Zo bent u altijd verzekerd van schoon, goed onderhouden houtwerk.

Telescoopbewassing

Voor het intensief reinigen van houtwerk kunnen wij, net zoals voor glasbewassing, gebruik maken van ons telescoopbewassingssysteem. Middels dit systeem wordt een zeer zuivere vorm van water tot wel 14 meter hoog gebracht, alwaar de bijbehorende borstel het vuil verwijdert. Het vuil bindt zich aan het osmosewater en wordt hiermee afgevoerd. 

Deze wijze van bewassing is zeer effectief, er worden geen schoonmaakmiddelen gebruikt en het water dringt verder door tot het hout dan regulier kraanwater.

waterdruppel

Osmosewater

Door het gebruik van osmosewater kan beglazing en houtwerk perfect streeploos gereinigd worden, zonder toevoeging van schoonmaakmiddelen. 

Osmosewater is zodanig gefilterd dat er geen enkele andere stof (zoals bijvoorbeeld kalk) meer in zit. Hierdoor neemt het vervuiling beter op, dringt het tot in de poriën van materialen door én laat het geen sporen achter.

Eenmalig proberen?
Natuurlijk!

Alle diensten zijn periodiek af te nemen, maar ook eenmalig. 

Handig om uit te proberen, u zit nergens aan vast.

Betrouwbaar

Flexibel

Nauwkeurig

Onderhoudsbedrijf Ruijter

De ruim twaalf jaar ervaring in onderhoudswerkzaamheden met grote diversiteit, in combinatie met de precisie waarmee de werkzaamheden worden uitgevoerd, hebben al voor veel tevreden klanten gezorgd. Particulieren, Verenigingen van Eigenaren en vele bedrijven gingen u voor. 

Onderhoudsbedrijf Ruijter is gevestigd in Hilversum. Vanuit daar worden onderhoudswerkzaamheden verricht in ’t Gooi en omgeving. Ook Amsterdam en Utrecht zijn inmiddels bekende terreinen van Onderhoudsbedrijf Ruijter.