Menu Sluiten
beglazing

Glasbewassing

Glazenwasser in ’t Gooi

Ramen zemen… Veel mensen vinden het een naar klusje. Zoekt u een betrouwbare glazenwasser die u deze klus uit handen neemt? Dan zit u hier goed. Door het gebruik van osmosewater worden de ramen perfect schoon, zonder dat hier schoonmaakmiddelen aan te pas komen. 

Glasbewassing kunt u bij Onderhoudsbedrijf Ruijter eenmalig boeken, maar ook periodiek. Wij reinigen in dat geval uw ruiten op een vast, van te voren afgesproken moment.

Telescoopbewassing

Onderhoudsbedrijf Ruijter gebruikt voor glasbewassing een systeem voor telescoopbewassing. De werking hiervan is zeer effectief. 

Het water (osmosewater) gaat door een telescoopsteel naar boven. Aan de steel is een borstel bevestigd, waar het water langs af komt. De borstel verwijdert het vuil, dat direct weer door het water wordt meegenomen. Hierna worden de glazen nogmaals nagespoeld, zodat ook het laatste vuil met het water mee komt. 

Doordat het gebruikte water zeer zuiver is, drogen de glazen streeploos op. Deze wijze van glasbewassing kan toegepast worden tot wel 14 meter hoogte, zonder ladders.

Indien u toch traditionele glasbewassing prefereert, behoort dit uiteraard ook tot de opties.

waterdruppel

Osmosewater

Door het gebruik van osmosewater kan beglazing en houtwerk perfect streeploos gereinigd worden, zonder toevoeging van schoonmaakmiddelen. 

Osmosewater is zodanig gefilterd dat er geen enkele andere stof (zoals bijvoorbeeld kalk) meer in zit. Hierdoor neemt het vervuiling beter op, dringt het tot in de poriën van materialen door én laat het geen sporen achter.

Eenmalig proberen?
Natuurlijk!

Alle diensten zijn periodiek af te nemen, maar ook eenmalig. 

Handig om uit te proberen, u zit nergens aan vast.

Betrouwbaar

Flexibel

Nauwkeurig

Onderhoudsbedrijf Ruijter

De ruim twaalf jaar ervaring in onderhoudswerkzaamheden met grote diversiteit, in combinatie met de precisie waarmee de werkzaamheden worden uitgevoerd, hebben al voor veel tevreden klanten gezorgd. Particulieren, Verenigingen van Eigenaren en vele bedrijven gingen u voor. 

Onderhoudsbedrijf Ruijter is gevestigd in Hilversum. Vanuit daar worden onderhoudswerkzaamheden verricht in ’t Gooi en omgeving. Ook Amsterdam en Utrecht zijn inmiddels bekende terreinen van Onderhoudsbedrijf Ruijter.