Menu Sluiten
header

Projecten die het uwe voor gingen

Benieuwd naar onze resultaten?

We snappen dat u graag van te voren weet wie u uitnodigt voor uw klus. Om u een beeld te geven van onze wijze van werken, vindt u op deze pagina enkele reviews en foto’s van eerder door ons uitgevoerde projecten. 

"Ruijter is een all-round schoonmaakbedrijf met actuele kennis op schoonmaakgebied. Flexibel & zeer vriendelijk en speelt goed in op onze wensen!"
"Wat wij van u gewend zijn is met name afspraak is afspraak!! En daar draait het vandaag de dag toch zeker om, verder is over de kwaliteit van de door u geleverde werken nooit een klacht o.i.d. de werkzaamheden zijn immers altijd naar behoren opgeleverd. Wij zijn blij met de samenwerking."

Eenmalig proberen?
Natuurlijk!

Alle diensten zijn periodiek af te nemen, maar ook eenmalig. 

Handig om uit te proberen, u zit nergens aan vast.

Betrouwbaar

Flexibel

Nauwkeurig

Onderhoudsbedrijf Ruijter

De ruim twaalf jaar ervaring in onderhoudswerkzaamheden met grote diversiteit, in combinatie met de precisie waarmee de werkzaamheden worden uitgevoerd, hebben al voor veel tevreden klanten gezorgd. Particulieren, Verenigingen van Eigenaren en vele bedrijven gingen u voor. 

Onderhoudsbedrijf Ruijter is gevestigd in Hilversum. Vanuit daar worden onderhoudswerkzaamheden verricht in ’t Gooi en omgeving. Ook Amsterdam en Utrecht zijn inmiddels bekende terreinen van Onderhoudsbedrijf Ruijter.