Menu Sluiten
header onderhoud

Vereniging van eigenaren

Alle op deze website genoemde werkzaamheden kunnen tevens in opdracht van een Vereniging van Eigenaren worden uitgevoerd.

Als VvE is het van belang een betrouwbare partner te vinden om het pand in goede staat te houden. Niet alleen reparatiewerkzaamheden zorgen hiervoor. Juist door het tijdig en grondig reinigen voorkomt u reparatiewerkzaamheden en behoudt het pand de nette, verzorgde uitstraling die u en de bewoners verlangen. Onderhoudsbedrijf Ruijter gaat graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

In overleg kunnen we een vast onderhoudsschema opstellen, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Glasbewassing

Houtwerk reinigen

Bestrating reinigen

Zonnepanelen reinigen

Dakgoot reinigen

Andere onderhoudswerkzaamheden

Eenmalig proberen?
Natuurlijk!

Alle diensten zijn periodiek af te nemen, maar ook eenmalig. 

Handig om uit te proberen, u zit nergens aan vast.

Betrouwbaar

Flexibel

Nauwkeurig

Onderhoudsbedrijf Ruijter

De ruim twaalf jaar ervaring in onderhoudswerkzaamheden met grote diversiteit, in combinatie met de precisie waarmee de werkzaamheden worden uitgevoerd, hebben al voor veel tevreden klanten gezorgd. Particulieren, Verenigingen van Eigenaren en vele bedrijven gingen u voor. 

Onderhoudsbedrijf Ruijter is gevestigd in Hilversum. Vanuit daar worden onderhoudswerkzaamheden verricht in ’t Gooi en omgeving. Ook Amsterdam en Utrecht zijn inmiddels bekende terreinen van Onderhoudsbedrijf Ruijter.