Menu Sluiten
dakgoot

Dakgoten

De dakgoot is een populaire verzamelplek voor vuiligheid, zoals bladeren en takken. De ophoping van vuil kan voor een hoop narigheid zorgen. 

De regenwaterafvoer is zo gemaakt dat water dat van het dak af komt niet langs muren af loopt, of erger nog, zich verzamelt op een stukje plat dak. Deze afvoer moet dus vrij zijn om het water door te kunnen laten. Is dit niet het geval, dan kunnen er bijvoorbeeld lekkages en schimmel ontstaan.

Dakgoot laten reinigen

Het reinigen van de dakgoot is eigenlijk niet zo’n ingewikkelde klus. Het is de hoogte, die het voor veel mensen onhandig en soms zelfs onmogelijk maakt. Met de juiste apparatuur en ervaring is het reinigen van de dakgoot snel gebeurd. Onderhoudsbedrijf Ruijter komt dit graag voor u doen.

Is uw dakgoot aan een reiniging toe? Neem contact met ons op voor een afspraak. Dan komen we binnenkort bij u langs en zorgen er voor dat het water bij de eerstvolgende regenbui weer wordt afgevoerd zoals de bedoeling is.

Periodiek laten reinigen van de dakgoot

Op het moment dat u er achter komt dat de dakgoot vol zit met vuiligheid bent u eigenlijk al te laat. Natuurlijk lossen we dit graag voor u op, maar de manier waarop u hier achter kwam heeft ongetwijfeld voor ergernis gezorgd. Het is dan ook raadzaam om de dakgoot preventief te laten schoonmaken.

U kunt Onderhoudsbedrijf Ruijter inschakelen voor het eenmalig schoonmaken van de dakgoot, maar ook voor periodieke reiniging. Het is tevens mogelijk dit te combineren met een van onze andere services, zoals de glasbewassing. We geven u graag uitleg over de diverse mogelijkheden.

Eenmalig proberen?
Natuurlijk!

Alle diensten zijn periodiek af te nemen, maar ook eenmalig. 

Handig om uit te proberen, u zit nergens aan vast.

Betrouwbaar

Flexibel

Nauwkeurig

Onderhoudsbedrijf Ruijter

De ruim twaalf jaar ervaring in onderhoudswerkzaamheden met grote diversiteit, in combinatie met de precisie waarmee de werkzaamheden worden uitgevoerd, hebben al voor veel tevreden klanten gezorgd. Particulieren, Verenigingen van Eigenaren en vele bedrijven gingen u voor. 

Onderhoudsbedrijf Ruijter is gevestigd in Hilversum. Vanuit daar worden onderhoudswerkzaamheden verricht in ’t Gooi en omgeving. Ook Amsterdam en Utrecht zijn inmiddels bekende terreinen van Onderhoudsbedrijf Ruijter.